slika

Gospodarstvo regije

KPG 2012.pdf

Interaktivni katalog za listanje:

KPG 2012.swf

Kazalniki gospodarjenja:

Kazalniki Pomurje 2011.pdf

ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«

Do 15. aprila 2018 je rok za oddajo prijave na ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«. Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. s partnerji Tovarno podjemov in Zavodom mladi podjetnik v okviru projekta Accelerator, programa Interreg Danube.

 

Cilj programa pospeševalnika je pripraviti podjetja in ideje na izvedbo uspešne ICO kampanje. Znanje, ki ga boste pridobili, vključuje predstavitev ICO koncepta ter pripravo roadmap-a za vaš ICO projekt. Če imate podjetje, ki je naravnano na reševanje kriptoproblematike, globalen kriptopotencial in vdano ekipo, ki je pripravljena zaslužiti milijone s trdim delom in si upa, potem je prijava v pospeševalnik prava rešitev.

 

V zadnjih letih, še posebej v letu 2017, ko je kriptomanija dosegla vrhunec, začnemo govoriti o novi paradigmi zbiranja sredstev za financiranje blockchain produktov po metodologiji ICO - oz. “Initial Coin Offering”, izpeljanki iz besede IPO - “Initial Public Offering”.

Financiranje je dostopno vsakomur, ki je pripravljen narediti obsežno raziskovalno nalogo ter predstaviti orise delujočega blockchain produkta. Za vse ostalo mora poskrbeti pripravljena in vdana ekipa ter odlična marketing strategija.

 

Pospeševalnik je namenjen inovativnim start-up in scale-up podjetjem, ki želijo pridobivati finančna sredstva s pomočjo ICO paradigme. Program omogoča:

 

  • Pridobivanje znanja o blockchain rešitvah zbiranja finančnih sredstev.
  • Intenziven program, ki vključuje izvedbo dveh celodnevnih delavnic.
  • Mentorski program v obsegu 10 ur, ki se izvaja preko spleta ali na lokaciji.

 

Med mreženjem na zaključni delavnici sledi Izmenjava izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali v več ICO projektih.

 

Program pospeševalnika se bo izvajal kot dvodnevni intenzivni bootcamp, kjer bodo udeleženci preko 4 modulov in različnih delavnic pridobili obsežno znanje, ter feedback mentorja.

 

Več o programu, časovnici in pogojih sodelovanja, sipreberite TUKAJ.

Zasedenost in rezervacija sejne sobe

Koledar dogodkov

Prijava na e-novice

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email ...

Vstop za člane

Pišite nam

Spoštovani

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

Pomurski tehnološki park
Podjetje za pospeševanje podjetništva v Pomurju, d. o. o.
Plese 9a
9000 Murska Sobota
Slovenija

tel: ++386 (02) 530 82 00
mobile: ++386 (0) 51 383 979
fax: ++386 (02) 530 82 00

European Cities & Regions of the Future