slika

Gospodarstvo regije

KPG 2012.pdf

Interaktivni katalog za listanje:

KPG 2012.swf

Kazalniki gospodarjenja:

Kazalniki Pomurje 2011.pdf

NOVO! Smart Factory Cooperation Platform- brezplačno orodje za sklepanje vezi med podjetji

Predstavljamo platformo Smart Factory Cooperation Platform (SFCP), ki smo jo vzpostavili z namenom okrepitve podpornega okolja na regionalni ter mednarodni ravni. Z njo pomagamo pri izzivu sklepanja vezi med proizvodnimi podjetji, ki iščejo raznovrstne specifične rešitve, in ponudniki rešitev, ki jim te lahko zagotovijo hitro ter z veliko mero kakovosti.

 

 

(Kliknite na logotip in boste samodejno preusmerjeni na platformo SFCP.)

 

Orodje omogoča preprosti geografski ter vsebinski pregled informacij o poslovnih subjektih, dobrih praksah, programih sofinanciranja, projektih in t. i. facilitatorjih iz številnih držav, ki nastopajo kot strokovni posrednik pri povezovanju omenjenega povpraševanja ter ponudbe. Namenjeno je predvsem malim in srednje velikim podjetjem, uporabno dodano vrednost pa ponuja tudi večjim podjetjem in drugim, tudi javnim, organizacijam.

 

Orodje je povsem intuitivno, zato ni zahtevno za uporabo, vsebuje pa zajetno količino tako tekstovno kot grafično prikazanih podatkov podjetij in drugih organizacij iz Slovenije in tujine, ki jih uporabnik lahko prosto išče, filtrira ter razvršča. Vsi izbrani zadetki so mu prikazani na interaktivnem zemljevidu, želene pa lahko izvozi v obliki PDF dokumenta. Poleg navedenega omogoča podjetjem in drugim organizacijam, ki jih zanima vključitev v rastočo bazo, da se sama registrirajo s klikom na gumb »Register your organization« in vnosom zahtevanih podatkov. Na ta način registrirana podjetja kmalu kontaktirajo izbrani facilitatorji, ki s tem postanejo skrbniki njihovih potreb, zahtev, želja itd.

 

 

Orodje omogoča vnos in pregled več kategorij podatkov. Prva kategorija vsebuje seznam vseh vnesenih podjetij in organizacij, druga seznam projektov Evropske unije, ki so trenutno ali so že bili v izvedbi, tretja seznam raznih oblik sofinanciranja projektov, četrta seznam produktov in storitev malih in srednje velikih podjetij, peta pa seznam vseh mednarodnih facilitatorjev, ki nudijo strokovno pomoč pri ustvarjanju ter negovanju povezav med podjetji ter drugimi organizacijami.

 

 

Ob tej priložnosti vabimo vsa podjetja ter druge organizacije, da se s samostojno registracijo pridružijo več kot 1200 organizacijam, ki so že del platforme SFCP.

 

Za dodatne informacije smo na voljo po elektronski pošti na naslov: mapping@p-tech.si ali po telefonu na številko: 02 530 82 00.

 

Več informacij o projektu Smart Factory Hub lahko najdete na: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/smart-factory-hub sofinanciran pa je s strani skladov Evropske unije (Evropski sklad za regionalni razvoj (ERDF), Instrument za predpristopno pomoč (IPA) …).

Zasedenost in rezervacija sejne sobe

Koledar dogodkov

Prijava na e-novice

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email ...

Vstop za člane

Pišite nam

Spoštovani

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

Pomurski tehnološki park
Podjetje za pospeševanje podjetništva v Pomurju, d. o. o.
Plese 9a
9000 Murska Sobota
Slovenija

tel: ++386 (02) 530 82 00
mobile: ++386 (0) 51 383 979
fax: ++386 (02) 530 82 00

European Cities & Regions of the Future