slika

Start:up Geek house

 
Start:up Geek House je program, ki globalno usmerjenim start-up podjetjem in kreativnim posameznikom (”freelancerjem”) ponuja cenovno dostopne ”co-working” prostore in odlične storitve v obliki izobraževalnih programov ter mentorstva za uspešno lansiranje novega podjetja, produkta ali storitve.
 
Start:up Geek House je koordiniran vseslovenski program subjektov inovativnega okolja za razvoj podjetniških idej po sodobnih metodologijah »the lean and agile start-up«. Izvaja se koordinirano v Tehnološkem parku Ljubljana, Univerzitetnem inkubatorju Univerze v Mariboru – Tovarna podjemov, Pomurskem tehnološkem parku, Primorskem tehnološkem parku, RC IKT Kranj in MPI Celje. 
 
Namenjen je vsem na znanju temelječim podjetjem ali posameznikom, ki želijo delovati na globalnih trgih. Pomembno je, da ima projekt, produkt ali storitev kreativno komponento, ne glede na branžo v kateri posluje. Filozofija Start:up Geek House temelji na treh stebrih: inovativno, globalno, vitko in agilno.
 
Prostor za najbolj ambiciozne podjetnike
 
Start:up Geek House je prostor (co-working space) namenjen izključno ambicioznim, drznim, malo norim in podjetnim talentom z znanjem z visoko dodano vrednostjo, ki snujejo nov podjetniški podvig. Delovno mesto v Start:up Geek House lahko najamejo vsi, ki delajo na svojem prototipu, minimalno sprejemljivem produktu (MVP), poslovnem načrtu, iščejo prvega kupca ali so že celo začeli poslovati, pa še ne rabijo svoje povsem lastne pisarne.
 
Verjamemo v inovativna, na znanju temelječa podjetja z globalnimi ambicijami. Sodobnih metodologij gradnje novih produktov oziroma »the lean and agile start-up« principov pa vas bomo naučili v Start:up Geek Housu, kjer v okviru izobraževalnega programa Master of Start-ups delamo praktično skozi konkretne primere.
 
Co-working prostori se nahajajo na šestih lokacijah po Sloveniji v inkubatorjih in tehnoloških parkih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novi Gorici, Murski Soboti, Zagorju in Celju ter vključujejo vso potrebno infrastrukturo za začetek kreativnega udejstvovanja. Lastne pisarne so v začetnih fazah rasti podjetja velikokrat predrage, zato so delovna mesta v Start:up Geek House prava rešitev.Start:up Geek House poleg celotne potrebne infrastrukture po ugodnih cenah in fleksibilnih pogojih, omogoča podjetjem dostop do spleta storitev, dogodkov, programov in mreže kontaktov za razvoj njihovega podjetja.
 
Start:up Geek House ponuja pravo okolje za vse, ki imajo drzne ambicije; skladno s pravilom Steve-a Jobs-a, če se družiš z bozoti, boš tudi sam postal bozo, če z uspešnimi posamezniki, boš tudi sam uspešen.
 
Start:up Geek House stanovalci imajo tudi svojega podjetniškega mentorja katerega naloga je, da jim pomaga pri težjih odločitvah, oblikovanju strategije, spremlja njihov napredek ipd., prav tako pa je v Start:up Geek House tudi podjetniška knjižnica, kamor se lahko stanovalci zatečejo, ko zmanjka inspiracije; če že niso dovolj stene polepljene s podjetniškimi modrostmi.
 
Celotna ponudba Start:up Geek Housa:
 
  • Prostori za start:up ekipe (Ugodni in dostopni prostori za mlada start-up podjetja in podjetniške ekipe, ki še ne potrebujejo svoje lastne pisarne).
  • Delovna mesta za kreativne posameznike (Možnost izjemno ugodnega najema delovnega mesta, za vse, ki jim je lastna pisarna prevelik strošek, obenem pa iščejo kreativno, dinamično in spodbudno okolje za ustvarjanje in vsakdanje delovanje).
  • Program Master of Start:ups (Intenziven pettedenski program za start-up podjetja, v katerem udeleženci pridobijo celovit pregled nad »the lean start-up« metodologijami).
  • »Tech talk« delavnice (Delavnice v sodelovanju z inštitucijami znanja (fakultetami, inštituti) na temo novih tehnologij, trendov in paradigem, razvoja družbe v prihodnosti ter na druge sorodne teme, ki razkrivajo največje prihajajoče podjetniške priložnosti).
  • Mentorstvo za start-upe (V sodelovanju s programom Start:up Mentor pridobite brezplačnega mentorja za zagon podjetja, medtem ko v sklopu programa Go:Global lahko vsak dodatno izbere osebnega mentorja iz baze več kot 150 poslovnih in tehnoloških mentorjev, ki podjetniku aktivno pomaga na podjetniški poti).
  • Družabni dogodki »Geeks on Peaks« (Družabni dogodki za vse člane SGH skupnosti ter druge geeke, kreativce in freelancerje, predvsem z osebno - koristno noto).
 
Več o prostorih, storitvah, dogodkih in podjetniških prebojih ter novicah, si preberite na popolnoma novi spletni stani. Sledite nam na Facebooku  in sooblikujte GEEK skupnost!
 
Vabljeni, da se pridružite moderni co-working skupnosti na www.geekhouse.si 
 
 

Zasedenost in rezervacija sejne sobe

Koledar dogodkov

Prijava na e-novice

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email ...

Vstop za člane

Pišite nam

Spoštovani

Napišite svoje vprašanje, sporočilo, pritožbo ali pohvalo. Veseli bomo vašega sporočila.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Kontakt

Pomurski tehnološki park
Podjetje za pospeševanje podjetništva v Pomurju, d. o. o.
Plese 9a
9000 Murska Sobota
Slovenija

tel: ++386 (02) 530 82 00
mobile: ++386 (0) 51 383 979
fax: ++386 (02) 530 82 00

European Cities & Regions of the Future