fbpx

SKUPNOST START-UP PODJETIJ

Osnovni namen skupnosti start up podjetij je oblikovati stimulativno okolje za razvoj in rast novih podjetij. Skupnost je sestavljena iz potencialnih podjetnikov posameznikov ali podjetniških skupin ter start up podjetij.

  • Start-up podjetje je mlado in inovativno podjetje, mlajše od 36 mesecev, ki razvija nov izdelek, storitev ali proces na osnovi lastnega znanja.
  • Inkubiranec je posameznik kot nosilec poslovne zamisli ali inovativno podjetje, ki je vključen v Pomurski tehnološki park, uporablja storitve in infrastrukturo in ima z Pomurskim tehnološkim parkom pogodbeno urejen odnos.

SKUPNOST INOVACIJSKEGA VOZLIŠČA

Osnovni namen skupnosti inovacijskega vozlišča je oblikovati stimulativno okolje za razvoj in rast obstoječih inovativnih podjetij. Skupnost je sestavljena iz naslednjih deležnikov:

  • GOSPODARSTVO: Start up podjetja in obstoječa inovativna podjetja s potencialom rasti.
  • UNIVERZE IN RAZISKOVALNE INSTITUCIJE: Javne in privatne raziskovalno razvojne ter izobraževalne institucije, poslovno podporne institucije kot so zbornice, grozdi, tehnološki parki, inkubatorji, razvojne agencije, ipd.
  • VLADNE INSTITUCIJE: Lokalne, regionalne in nacionalne vladne institucije – ministrstva, regije, mesta in občine.
  • CIVILNA DRUŽBA /UPORABNIKI: Koristniki in uporabniki inovacij, brezposelni, študenti, dijaki, talenti, ipd.

Baza deležnikov

Geografski in vsebinski pregled informacij o poslovnih subjektih, programih sofinanciranja, projektih in facilitatorjih iz številnih držav, ki nastopajo kot strokovni posrednik pri povezovanju povpraševanja in ponudbe.

Postani član

Vabimo posameznike in ekipe z ambicijami in drznimi podjetniškimi idejami, da svoje sanje uresničijo v stimulativnem podjetniškem okolju in postanejo člani podjetniške skupnosti.