fbpx

Brezplačna praktična delavnica v podjetju XAL svetila – “Razvoj odličnih procesov v vitki organizaciji” – 22. junij 2020

VABILO

na brezplačni tematski dogodek v sklopu operacije »SIO 2020 – 2022«       

PRAKTIČNA DELAVNICA V PODJETJU XAL

RAZVOJ ODLIČNIH PROCESOV V VITKI ORGANIZACIJI

✅ KDAJ: 22. junij 2020 (ponedeljek) od 9.00 do 12.30

✅ KJE: XAL svetila, d.o.o., Nemčavci 75, 9000 Murska Sobota

Vpeljava vitke organizacije je praktičen proces, ki se glede na podjetja prilagaja. Najbolj učinkovito je samostojno preskusiti vpeljavo v praksi. Zato bomo skupaj s proizvodnim podjetjem XAL svetila, d.o.o. izvedli praktično delavnico na njihovih procesih.  Pridobljeno in podkrepljeno znanje vam bo koristilo pri vašem delu, pri vpeljavi vitke organizacije in pri nadgradnji kariere.

Praktična delavnica vam bo na zanimiv in interaktiven način predstavila poglede in izzive v proizvodnem podjetju. Na delavnici boste poleg teoretičnega znanja o vitki organizaciji, prejeli tudi praktično znanje iz prepoznavanja izgub in iskanja potencialov za izboljšanje poslovanja organizacije. Srečali se boste s temeljnimi metodami vzpostavitve vitke organizacije ter načinom kako teoretično znanje prenesti v realni svet vsakega podjetja.

✅  PROGRAM DELAVNICE (Klikni za ogled!)

✅ ZAKAJ SE SPLAČA UDELEŽITI?

  • pridobili boste nasvete, kako teoretično znanje prenesti v prakso
  • spoznali boste metode,  kako praktično analizirati svoj proizvodni proces in v njem poiskati izgube in možne rešitve
  • izmenjali boste izkušnje

✅ KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

  • tehničnim direktorjem, vodjem proizvodnje in razvoja, tehnologom,
  • članom tima razvoja procesov, lastnikom/skrbnikom procesov,
  • presojevalcem in svetovalcem s področja sistemov vodenja,
  • vsem, ki vas ta tematika zanima in si želite poglobiti

Delavnica je namenjena predvsem predstavnikom (proizvodnih) podjetij z več kot 10-imi zaposlenimi.

✅ O PREDAVATELJU

Miha Vedenik je podjetnik, predavatelj, svetovalec in lean navdušenec. Njegove dosežke in storitve lahko vidite in občutite v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini, na področju optimizacije proizvodnjah procesov, izboljšanje poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoj kadrov za vodenje vitkih metod.

Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje različnih nivojev organizacije v podjetjih, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Izjemna kreativnost in ustvarjalnost pri vpeljavi vitkih metod je bistven značaj predavatelja, ki mu pomaga pri doseganju ciljev njegovih strank. Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna renomirana podjetja kot so Knauf Insulation, Hella, Iskra, Sazas, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, Livar itd.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, vendar se je zaradi omejenega števila mest potrebno na dogodek predhodno elektronsko prijaviti. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mestih oz. najkasneje do petka, 19. junija 2020.

POVEZAVA DO SPLETNE PRIJAVNICE

✅ Kontaktna oseba za dodatne informacije

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

Vljudno vabljeni!

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.