fbpx

“Spoznajte oblikovalsko orodje CANVA” – brezplačna spletna delavnica – 21. april 2021 ob 11.00

Kaj je Canva? 

Je spletno orodje, ki uporabnikom brezplačno omogoča, da izbirajo med več sto že profesionalno oblikovanimi postavitvami ali pa sami ustvarijo lastne projekte od začetka do konca. S Canvo je preprosto oblikovati predstavitve, plakate, infografike, objave za družabna omrežja, vizitke in še mnogo več. To spletno orodje je primerno tako za le občasno domačo uporabo kot tudi za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove in lepo oblikovane vizualne materiale.

Spoznali pa boste tudi  trike v CANVI!

Svoje izkušnje in dobre prakse bo z vami delila strokovnjakinja za digitalni marketing, ga. Monika Horvat. V le 6 letni karieri je sodelovala z več kot 100 podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook in Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga. Monika je preprosto pravi naslov, da dvignete spletni marketing na višjo raven. Zaupajo ji: hummel, Digifot, PrinteeApp, Vital – šola za maserje in terapevte, dr. Saša Krajnc in drugi, ki s pomočjo njenih storitev ali mentorskih svetovanj želijo narediti preboj v digitalnem svetu.

V uvodu v webinar bodo predstavljene informacije o aktualnih razpisih in pozivih ter podporne storitve Pomurskega tehnološkega parka.

Na dogodek si ni možno več prijaviti. Vsa prosta mesta so zasedena.

 

 

Še enkrat!

Napotki bodo namenjen vsem, ki pri svojem delu ali drugih aktivnostih potrebujete atraktivne grafike, niste pa strokovnjak za grafično oblikovanje.

Monika vam bo pokazala, kako lahko v tej brezplačni spletni aplikaciji Canva hitro in enostavno grafično oblikujete različne dokumente, grafike za objave na FB in drugo.

Morate se nam pridružiti!

 

Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.