fbpx

Brezplačna delavnica RAZVOJ ODLIČNIH PROCESOV V VITKI ORGANIZACIJI – 3. marec 2020

VABILO

na brezplačni tematski dogodek v sklopu operacije »SIO 2020 – 2022«       

RAZVOJ ODLIČNIH PROCESOV V VITKI ORGANIZACIJI

 

KDAJ: torek, 3. marec 2020, od 9.00 do 12.30

KJE: Pomurski tehnološki park, d.o.o., Plese 9a, Murska Sobota (sejna soba, 1. nadstropje)

»Vitka« organizacija je organizacija, ki s stalnim izboljševanjem svojih poslovnih procesov skrbi za gospodarsko uspešnost in rast podjetja. Vsaka organizacija, ki želi biti dolgoročno uspešnejša in vodilna v svoji branži, mora skrbeti za najboljšo možno izkoriščenost resursov in boljše upravljanje s stroški. Vitkost je najboljše orodje na poti k odličnosti, doseganju trajnega napredka in prilagajanju poslovanja na zahteve kupca.

Praktična delavnica vam bo na zanimiv in interaktiven način predstavila poglede in izzive s katerimi se srečujejo podjetja pri ohranjanju gospodarske uspešnosti in rasti. Predstavljeno vam bo kako poteka razvoj odličnih procesov v vitki organizaciji, ter na kakšen način voditeljstvo vpliva na dolgoročen uspeh podjetji, saj strategija vitkega poslovanja narekuje, da je potrebno ljudi, sisteme, pravila, procese in organiziranost usmeriti v nenehno povečevanje vrednosti za kupca.

ZAKAJ SE SPLAČA UDELEŽITI?

 • prejeli boste nasvete in predloge kako si pripraviti pravo strategijo za dolgoročni uspeh vitke organizacije
 • pridobili boste nasvete, kako pravilno oblikovati in določiti ključne deležnike vitke organizacije
 • spoznali boste kako pomembna je miselnost zaposlenih pri doseganju vitke organizacije, ter kako razviti in ohranjati vitke procese za doseganje gospodarske rasti podjetja.
 • odgovorili si bomo na vprašanja kako voditeljstvo vpliva na dolgoročni uspeh, ter na kakšen način se podjetja spopadajo z izzivi v gospodarstvu.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

 • tehničnim direktorjem, vodjem proizvodnje in razvoja, tehnologom,
 • članom tima razvoja procesov, lastnikom/skrbnikom procesov,
 • presojevalcem in svetovalcem s področja sistemov vodenja,
 • vsem, ki vas ta tematika zanima in si želite poglobiti

Delavnica je namenjena predvsem predstavnikom (proizvodnih) podjetij z več kot 10-imi zaposlenimi.

PROGRAM DELAVNICE

 • Kratka predstavitev podjetja Lean Rešitve, osnove vitke organizacije
 • Izzivi vitke organizacije: gospodarska uspešnost in rast podjetja
 • Razvoj odličnih procesov v vitki organizaciji
 • Vitko voditeljstvo kot filozofija za dolgoročni uspeh
 • Učeča se organizacija ki temelji na razumevanju procesov in premisleku o odličnosti

O PREDAVATELJU

Miha Vedenik je podjetnik, predavatelj, svetovalec in lean navdušenec. Njegove dosežke in storitve lahko vidite in občutite v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini, na področju optimizacije proizvodnjah procesov, izboljšanje poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoj kadrov za vodenje vitkih metod. Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje različnih nivojev organizacije v podjetjih, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Izjemna kreativnost in ustvarjalnost pri vpeljavi vitkih metod je bistven značaj predavatelja, ki mu pomaga pri doseganju ciljev njegovih strank. Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna renomirana podjetja kot so Knauf Insulation, Hella, Iskra, Sazas, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, Livar itd.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, vendar se je zaradi omejenega števila mest potrebno na dogodek predhodno elektronsko prijaviti najkasneje do ponedeljka, 2. marca 2020.

Povezava do spletne prijavnice

KONTAKTNA OSEBA ZA DODATNE INFORMACIJE

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

VABILO ZA PRENOS – Razvoj odličnih procesov vitki organizaciji – 3. marec 2020

Vljudno vabljeni!

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.