fbpx

Kako z digitalnim oglaševanjem spodbujati razvoj turizma v pokrajini ob Muri?

V mesecu aprilu pripravljamo v okviru projekta Smarter AOE brezplačno praktično delavnico na temo ˝Kako z digitalnim oglaševanjem spodbujati razvoj turizma v pokrajini ob Muri?˝. Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in podjetnicam, ki se želijo na praktičen način naučiti ustvarjanja privlačnih vsebin in priprave oglaševalskih kampanj na socialnih omrežjih (poudarek na Facebooku in Instagramu). Delavnica bo temeljila na praktičnem usposabljanju, zato je zaželjeno, da s seboj prinesete prenosni računalnik.

Predavateljica Monika Horvat, mojstrica digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, že od leta 2015 z lastno agencijo za digitalni marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook & Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga.

Obvezne so predhodne prijave do 10.04.2023.  Število mest je omejeno!

Za več informacij o vsebini delavnic klikni TUKAJ!

PROGRAM DOGODKA

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna elektronska prijava. Prijave zbiramo do zapolnitve vseh prostih mest oziroma najkasneje do ponedeljka, 10. aprila 2023.

Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

Tjaša Ružič,

Telefon: 02/530 82 00

E-pošta: tjasa@p-tech.si

 

Na kratko o projektu SMARTER AMAZON OF EUROPE

Regija čezmejnega biosfernega rezervata Mura-Drava-Donava gosti edinstvene naravne in kulturne vrednote, ki so izjemne v Evropi, in predstavlja ogromen potencial za razvoj trajnostne, pametne in zelene turistične destinacije. Projekt Smarter AOE dopolnjuje rezultate evropskih projektov AoE Bike Trail in Amazing AoE, ki že združujeta moči za izboljšanje socialno-ekonomskega položaja Evropske Amazonke (AoE), turistične destinacije, ki je nastala okoli prvega svetovnega UNESCO 5- državnega biosfernega rezervata Mura-Drava-Donava, kjer se turistična mala in srednje velika podjetja soočajo s pomanjkanjem sodelovanja, digitalnih veščin in možnosti za inovacije.

Projekt bo spodbudil digitalizacijo in inovativnost, kar bo imelo za posledico boljšo učinkovitost in kakovost storitev, večji prihodek in manjši ekološki odtis, kar bo omogočilo turističnim MSPjem rast in inovacije kljub omejenim virom. Približno 130 MSPjev v turizmu, vključenih v ekosistem Smarter AOE, bo prejelo neposredno finančno podporo za spodbujanje družbenih in ekoloških inovacij in/ali digitalne preobrazbe.

Več o projektu preberite TUKAJ.

 

 

Comments are closed.