fbpx

Kaj moram vedeti o pravni ureditvi spletne trgovine in prodaje prek spleta potrošnikom? – brezplačni webinar – 4. marec 2021 (PRIJAVE ZAKLJUČENE)

V zadnjem letu je zabeležen velik porast spletnih trgovin. Marsikatero podjetje jo je postavilo tako rekoč čez noč. Običajno lastniki spletnih trgovin poskrbijo, da je spletna trgovina privlačna za potencialne kupce ter enostavna za uporabo. Zaradi naglice pri vzpostavitvi pa se pogosto  spregleda, da spletno prodajo urejajo številni predpisi, katerih poglavitni namen je varstvo pravic in interesov obiskovalcev in kupcev.

Sankcije, ki jih v primeru kršitve predpisov lahko izrečejo Tržni inšpektorat ter drugi pristojni organi, so precejšnje in lahko pomembno vplivajo na poslovanje podjetja.

Webinar je namenjen lastnikom spletnih trgovin, izdelovalcem spletnih mest in trgovin, vodjem digitalnega marketinga v podjetju in vsem tistim, ki želijo dobiti konkretne predloge, kako spletno trgovino zakonito postaviti in upravljati.

⚠Obveščamo vas, da se na dogodek NI VEČ MOŽNO PRIJAVITI zaradi zapolnitve vseh prostih mest.

Na brezplačnem webinarju boste med drugim izvedeli:

Ali ste vedeli, da je v zadnjih 3 mesecih preko spleta nakupovalo 52 % 16–74-letnikov?

Vrednost posameznega e-nakupa pa je bila največkrat (v 29 %) od 100 do 299 EUR.

Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.