fbpx

Kako predstaviti svojo podjetniško idejo / produkt / ponudbo?

Dobra prezentacija je pomembno orodje vsakega podjetnika. Namreč ena izmed njegovih glavnih nalog je, da različne ciljne skupine; člane tima, partnerje, kupce, investitorje, banko nenehno navdušuje s svojo podjetniško idejo/produktom/ponudbo in tako podjetje povezuje z okoljem, ki mu bo omogočalo rast in doseganje zastavljenih ciljev.

Da bi vam predstavitve v tem turbulentnem okolju danes ne bile v breme in bi postale rutina, vas vabimo na delavnico, kjer boste prejeli vse napotke za pripravo odločne, zanimive in verodostojne prezentacije hkrati.

PROGRAM:

  • Kako se lotiti priprave predstavitve podjetniške ideje/produkta/ponudbe za različne ciljne skupine?
  • Kako pripraviti optimalno predstavitev, ki pokriva tako ustrezno mero tehnično/inovativnega dela produkta kot tudi ustrezno mero ekonomsko/poslovnega področja?
  • Primeri dobrih predstavitev
  • Priprava in izvedba predstavitev s strani vsakega udeleženca

KJE: Pomurski tehnološki park, d.o.o., Plese 9a, 9000 Murska Sobota, sejna soba, 1. nadstropje

KDAJ: torek, 30.06.2020, 12.00 – 15.00

Vljudno vabljeni k udeležbi!

Prosimo vas, da izpolnite spletno prijavnico na spodnji povezavi. Prijava je možna do ponedeljka, 29. junija.

                

Kontaktna oseba za dodatne informacije

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

 

Comments are closed.