fbpx

“Kriptovalute v praksi” – brezplačni webinar – 5. maj 2021 ob 12.00

Kriptovalute so prelomna tehnologija, ki je v želji po lahkem zaslužku obsedla slehernika. Že skoraj vsak ima soseda, ki si je z rastjo bitcoina privoščil počitnice, avto, vikend ali hišo, zato bi verjetno tudi sami radi izvedeli, kako do skrivnostnega, nevidnega denarja, ki strmo povečuje svojo vrednost in seveda, ali je vse to sploh res?

Če želite postati pismeni na tem področju – želite vložiti v kripto trg, pa ne veste točno, kako se lotiti takega podviga? Morda pa si celo želite postaviti svoj lasten kripto projekt in iščete strokovno pomoč? Potem ste na pravem linku – predlagamo vam, da se v iskanje sodobne »zlate žile« podamo skupaj!

 

V sredo, 05. maja 2021 med 12.00-15.00 bo govora o :

  • zgodovini denarja
  • blockchain-u in razvoju kripto sredstev
  • finančnih instrumentih in razvoju borz
  • pomembnosti upravljavskih orodij za organizacije in posameznike
  • tem, kako se lotiti investiranja? Kje začeti?
  • zavedanju o varnosti na internetu pri upravljanju s premoženjem

Webinar je namenjen posameznikom, podjetnikom, ki želite pridobiti in razširiti znanja o kriptovalutah in blockchain-u. Predavatelj vam bo pomagal razumeti njihovo vlogo v sedanjem tehnološko hitro napredujočem svetu.  Ne glede na vaš nivo znanja o dotičnem področju, vas bo pripeljal do želenega cilja!

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna elektronska prijava. Prijave zbiramo do zapolnitve vseh prostih mest oziroma najkasneje do 4. maja 2021.

Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.