fbpx

Naredi globalni preskok v Chicagu! 5-tedenski brezplačni program v ZDA

Vas zanima 5-tedenski brezplačni program v ZDA?

Vsi, ki gradite mednarodno podjetniško zgodbo in/ali želite spoznati ameriški podjetniški ekosistem, imate namreč priložnost, da postanete eden izmed 4 izbrancev, ki bodo nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo! 

Ponovno so namreč odprte prijave za 5-tedensko podjetniško izmenjavo v ZDA za jesensko odpravo od 16. oktobra do 19. novembra 2020. Prijave so odprte do 30. aprila, vse informacije in prijava so na voljo tukaj.

Program je namreč res enkratna priložnost tako za karierno kot osebno rast, saj imajo udeleženci priložnost pridobiti globalni mindset, novo strokovno znanje, pa tudi razširiti svojo mednarodno mrežo poznanstev. Stroški potovanja, bivanja in prehrane so kriti v programu.

V sklopu predstavitve programa prireja CEED Slovenija e-Pogovor v živo (23.4.2020, ob 15. uri): Shifting to Global Mindset and Leadership, kjer bodo sodelovali podjetniki iz regije (Hrvaška, S. Makedonija, Bih, Slovenija), ki so se programa že udeležili. V pogovoru bodo odgovarjali tudi na vsa vprašanja udeležencev, ki jih zanima prijava na program v ZDA. 

 

Comments are closed.