fbpx

“Naše premoženje na razpotju” – brezplačni dogodek – 19. oktober 2022 ob 10.00

Živimo v negotovem času naraščajoče inflacije, ki pred našimi očmi topi ustvarjeno premoženje. Na finančnih in gospodarskih trgih vlada negotovost. Spremembe močno vplivajo na življenje posameznikov in podjetij. Postavlja se vprašanje, kaj če bodo trgi ostali neracionalni dlje, kot bo trajala naša plačilna sposobnost? Vemo, da bo naslednjih pet let ključnih. Vaše odločitve bodo vplivale na vaše prihodnje življenje ter na življenje naslednje generacije. Na dogodku boste izvedeli, kako na prihodnost gledajo strokovnjaki in kje vidijo rešitve.

Na naših preteklih konferencah leta 2007 in 2019 nam je zaradi pravilno napovedanih trendov uspelo ohraniti premoženja mnogih vlagateljev. Želimo, da bi vam podane informacije koristile tudi tokrat. Naj si sposodimo Keynesov moto: “bolje je imeti približno prav, kot natančno narobe” in vas z njim spodbudimo, da napravite korak k sprejemanju pravih odločitev, temelječih na pravih informacijah, saj vendarle gre za vaše premoženje.

Program predavanja:

Peter Herman: Vpliv inflacije na naše premoženje in naložbe

Iris Addaline: Finančne rešitve spremenjenih razmer, Tradicionalne naložbe na moderen način

O predavateljih:

Iris Addaline – Iris je svetovalka za naložbe v fizične plemenite kovine kot so zlato in srebro. Že vrsto let sodeluje s podjetjem Tim Valores d.o.o., kjer pomaga posameznikom ustvariti več premoženja kot dolgov. Pri svojem delu ima posluh, da svetuje individualno glede na profil, želje in zmožnosti podjetnika.
Likendin profil

 

 

Peter Herman – Peter Herman je finančni svetovalec z več kot 14 leti finančnih izkušenj na področju plemenitih kovin, bančništva, zavarovalništva, delnic, vzajemnih skladov in kriptovalut. S celovito svetovalno podporo in strokovnimi nasveti podpira vlagatelje do pravih odločitev na visoko zahtevnih finančnih trgih.
Linkedin profil

 

Ekipa Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.
Tim Valores partnersko in pogodbeno sodeluje z elitnimi bankami, pooblaščenimi družbami za upravljanje, borzno posredniškimi hišami ter največjimi specializiranimi podjetji na področju plemenitih kovin. Skupaj s partnerji podjetje ustvarja inovativne in aktualni situaciji prilagojene finančne produkte. Z njimi dviguje finančne kapacitete tako posameznikom kot tudi večjim institucijam. Rešitve za vlagatelje so inovativne in kombinirane, kar zagotavlja večjo varnost, donosnost in likvidnost. Več na: https://valores.si.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna elektronska prijava. Prijave zbiramo do zapolnitve vseh prostih mest oziroma najkasneje do ponedeljka, 17. oktobra 2022.Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

 

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.