fbpx

Podim DX 2020 je odlična priložnost za nova znanja, izkušnje in nasvete

Podim DX 2020: Najboljši nabor govorcev

Če želite biti najboljši pri tem, kar počnete, se morate učiti od najboljših. In če morate izbrati en dogodek, ki se ga boste udeležili, naj bo to Podim DX 2020. Zakaj? Podim DX na oder prinaša vrhunske govorce s področij, kot so growth hacking, korporativno inoviranje, podjetniška kultura, blockchain, kreativne industrije, tvegani kapital, razvoj podjetij…, ki bodo z udeleženci delili dragoceno znanje in izkušnje, tako uspehe, kot neuspehe. Z udeležbo na Podimu DX si lahko prihranite kakšno modrico na svoji poslovni poti, zato si v koledarju označite dneve od 18. do 20. maja! Zahvaljujoč platformi Hopin boste lahko spoznali vse govorce in mentorje, kar iz domačega naslonjača.

Med govorci bodo podpredsednica Evropske komisije Margrethe Vestager, vodilni evropski futurist Gerd Leonhard, soustanovitelj Runtastica Florian Gschwandtner, avtor knjige Predictible Revenue Aaron Ross, nekdanja vodja e-poslovanja pri Facebooku Darlene Thomas, soustanovitelj Rotten Tomatoes Patrick Lee, soustanovitelj GlobaliD Greg Kidd in številni drugi. Vse lahko spoznate tukaj https://si.podim.org/speakers/.

Če ste investitor, ki išče startupe in scaleupe za svoj portfolio ali poslovnež, ki išče vitkega in agilnega poslovnega partnerja, izkoristite Podim DX Deal Room, kjer se lahko hitro in učinkovito dogovorite za sestanek s 175 startupi & scaleupi.

Pri nakupu vstopnice si zagotovite 20% popust s kodo PODIMDXFRIENDS.

Več informacij o Podimu DX na https://si.podim.org/dx/.

Comments are closed.