fbpx

PODJETNIŠKA ŠOLA 2020

  PODJETNIŠKA ŠOLA 2020

 Vsi govorijo o tem, da ni možnosti in priložnosti za mlade podjetnike. Ni res! Mi smo tukaj, da vam pomagamo!

Prvo sredo v marcu pričnemo z BREZPLAČNO podjetniško šolo za vse ambiciozne posameznike ali skupine, ki želite ustanoviti podjetje v Pomurju, ali pa podjetje že imate. V okviru programa podjetniško-mentorskega usposabljanja, ki ga pripravljamo, vas bomo pripravili na zagon podjetja in zainteresirane na kandidaturo za sredstva Slovenskega podjetniškega sklada (P2 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij, P7R – Mikrokrediti, vavčerji idr.).

KDO SE LAHKO VKLJUČI

  • posamezniki ali skupine, ki še nimate lastnega podjetja in o tem šele razmišljate
  • že registrirana podjetja

NAČIN PRIJAVE

Izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO (kliknite) najkasneje do ponedeljka, 2. marca 2020.

Kontaktna oseba za dodatne informacije: Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32,  E-pošta: marjetka@p-tech.si

VSEBINA PROGRAMA IN NAČIN IZVEDBE

Modul 1: Vitko in agilno podjetje

Modul 2: Analiza trga in konkurence

Modul 3: Oblikovanje poslovnega modela – po metodologiji LEAN CANVAS

Modul 4: Finance in ekonomika poslovanja

Modul 5: Kako predstaviti svoj produkt/ponudbo

BREZPLAČEN PROGRAM podjetniške šole zajema sistematična izobraževalna srečanja in praktično delo na posameznih poslovnih funkcijah pod skrbnim mentorstvom. Program pokriva vsa ključna področja podjetništva. Kar pa je še bolj pomembno, sestavljen je tako, da udeleženec v sklopu programa dela povsem na praktičnem nivoju, pri čemer pridobljeno znanje takoj implementira v poslovanje.

Predvidena so 4 skupna srečanja, ki bodo bodo potekala od 13.00 do 16.00 ure in sicer v naslednjih terminih: 04.03. (sre), 05.03. (čet), 11.03. (sre) in 18.03.2020 (sre). Po potrebi termine uskladimo na prvem srečanju!

Moduli so sestavljeni tako, da je tretjina časa namenjenega teoretičnemu delu, kjer mentor predstavi zbrano znanje posameznega modula. Preostali čas pa je namenjen praktičnemu delu, v okviru katerega mentor najprej predstavi naloge, potem pa sledi konkretno delo udeležencev na svojih primerih.

Za vse udeležence bo zagotovljeno še dodatno individualno mentorstvo 1:1 za sprotno in kvalitetno delo na modulih. Mentorstvo bo potekalo v času skupnih srečanj in po potrebi tudi po njihovem zaključku. Individualna srečanja se bodo izvajala na podlagi predhodne najave udeleženca.

 KAJ PRIDOBITE

  • BREZPLAČNO 1:1 mentorstvo
  • priprava na prijavo za nepovratna in povratna sredstva
  • individualni pristop in delo v smeri rezultatov
  • oblikovanje primernega poslovnega modela

Z udeležbo v programu “Podjetniška šola 2020 pridobite tudi 5 točk za vlogo na razpisu P2R 2020 Spodbude za zagon podjetij na problemskih območjih v letih 2020-2021 . Udeležencem podjetniške šole bomo namreč izdali potrdilo, s katerim bodo dokazovali vključenost v obstoječe oblike spodbujanja podjetništva in si tako v skladu z merili za ocenjevanje vlog zagotovili 5 točk na razpisu. Več o javnem razpisu P2R najdete TUKAJ.

PRILOGE

Podjetniška šola 2020 – VABILO IN PROGRAM

 

VLJUDNO VABLJENI K PRIJAVI!

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

 

 

Comments are closed.