fbpx

Poziv za zbiranje predlogov na področju zdravstva in telemedicine, izobraževanja in e-učenja ter MSP

Izredni poziv s strani CEI – Central European Initiative

Zaradi aktualne pandemije COVID-19 šole, ustanove in izvajalci iščejo alternativne načine za preoblikovanje sedanjega izrednega stanja v priložnost za spodbujanje in širjenje inovacij na izobraževalni in poklicni ravni, da bi izboljšali izkušnje s sedaj možnimi načini oddaljenega dostopa in povezovanja. Podrobnejše vsebine, ki bi jih projekti lahko naslavljali, so v pripetih priponkah oz. v spodnjem delu tega e-sporočila.

Vsebina poziva: zbiranje predlogov na področju zdravstva in telemedicine, izobraževanja in e-učenja ter MSP
Kdo se lahko prijavi? Vse javne in zasebne ustanove ter podjetja in organizacije iz CEI članic (EU+nekatere druge)
Rok in način prijave: do 9. aprila 2020 na e-naslov: applications@cei.int
Višina nepovratnih sredstev: do 40.000 €, možnost do 80 % predplačila

Področja akcijskih ukrepov za nepovratna sredstva:
Zdravstvo in telemedicina (MED): oprema za urgentne ukrepe, programske opreme za telemedicino, webinarji (prenos znanj v ne EU CEI članice: Albanija, Severna Makedonija, BIH, Črna Gora, Moldavija, Srbija in Ukrajina), ukrepi ozaveščanja.
Izobraževanje in e-učenje / učenje na daljavo (EDU); oprema za e-učenje, tudi strojna oprema (poleg programske), webinarji (prenos znanj v ne EU CEI članice: Albanija, Severna Makedonija, BIH, Črna Gora, Moldavija, Srbija in Ukrajina)
Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem (SME): vsebine, ki ob upoštevanju ureditve pametnega pristopa k delu upoštevajo njegov doprinos k izboljšavi uspešnosti in zadovoljstvu pri delu, ko ni mogoče biti fizično v pisarni (programska in strojna oprema, webinarji (omejitev kot zgoraj), nakup svetovalnih storitev s področja inovacij, poudarek na digitalizaciji in dematerializaciji podjetništva).

Prijavni obrazec in podrobnejša navodila glede upravičenosti najdete na spletni strani ICE ali oziroma spodaj:

Navodila: CEI Extraordinary Call 2020

Prijavni obrazec: CEI Extraordinary Call for Proposals 2020

Comments are closed.