fbpx

“Kako s kvalitetno celostno grafično podobo ustvarimo vtis na potencialne stranke in dvignemo prepoznavnost podjetja?” – brezplačni webinar – 10. marec 2021 ob 12.00

Živimo v času neizprosne konkurence na trgu, kjer razum vse pogosteje zamenjujejo čustva. Razlog za tovrstno potrošniško družbo so podjetja, ki se borijo, da se njihova ponudba (izdelkov in/ali storitev) razlikuje od ostalih. Za štrlenje iz povprečja in s tem za uspeh podjetja pa ni več pomembna le kvaliteta njihove ponudbe, temveč na trgu postaja odločilna vizualna identiteta podjetja.

Tako kot vsak posameznik komunicira z okolico s svojim stilom oblačenja, z obnašanjem in načinom komuniciranja, podobno morate početi tudi podjetja! Ustvariti si morate svojo vizualno podobo, ki bo temeljila na vaših prepričanjih, vrednotah, viziji, poslanstvu in bo izražala vaša stališča.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna elektronska prijava najkasneje do torka, 9.  marca 2021.

Prijavite se lahko TUKAJ.

 

 

Kontaktna oseba za dodatna vprašanja

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

 

 

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.
Comments are closed.