fbpx

SLOVENSKA GOSPODARSKA DELEGACIJA – INNSBRUCK na Tirolskem – 15. in 16. oktober 2018

Veleposlaništvo RS na Dunaju v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Tirolske,  Slovensko gospodarsko zvezo, Advantage Austria Ljubljana, SPIRIT Slovenija, Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Slovensko turistično organizacijo na Dunaju in Lesarskim grozdom načrtuje 15. in 16. oktobra 2018 obisk slovenske gospodarske delegacije v Innsbrucku na Tirolskem.
Zvezna dežela Tirolska je zelo atraktivna poslovna lokacija z močno industrijsko bazo, kjer vrsta podjetij nastopa kot globalni vodja. Les in steklo sta med najbolj izpostavljenimi proizvodnimi elementi. Obenem je Tirolska prva turistična destinacija Avstrije s tretjino vseh nočitev. Obisk bo priložnost za oblikovanje in krepitev neposrednih poslovnih vezi s tirolskimi podjetji.
Vabimo zainteresirana podjetja, da se nam pridružijo in predhodno nakažejo, s katerimi potencialnimi tirolskimi podjetji bi se želeli srečati. S tirolskimi partnerji bomo skušali zagotovitiusmerjena B2B srečanja, pri čemer bomo posebno pozornost namenili lesu in trajnostni gradnji, pa tudi turizmu, steklarstvu in živilski panogi ter morebitnim drugim interesnim področjem.
Podrobne informacije najdete na spletnem mestu  SGZ ter v priponki.

Prijavite se lahko tukaj; rok prijave je 14. september 2018.
Kotizacije ni. Skupni prevoz (iz Ljubljane) bo urejen s strani organizatorjev.
Stroške individualnega prevoza in hotelske namestitve (informacija o hotelskih možnostih bo dodatno objavljena) krijejo udeleženci sami.
Priponka:
Comments are closed.