fbpx

Sofinanciranje izdelave prototipa novega izdelka ali storitve!

Imate odlično poslovno idejo in jo želite preveriti z izdelavo prototipa izdelka ali storitve?

Za vas imamo zelo dobro novico!

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov javni poziv / VAVČER ZA PROTOTIPIRANJE. In mi vam lahko pri tem pomagamo!

Ključne informacije:

  • Sofinanciranje do 60% upravičenih stroškov zunanjih izvajalcev za  izdelavo fizičnega ali digitalnega prototipa (dizajn, načrt, programiranje, izdelava, testiranje)
  • Minimalna višina sofinanciranja – 500,00 EUR
  • Maksimalna višina sofinanciranja – 5.000,00 EUR
  • Obdobje upravičenosti stroškov in izdatkov se prične 1. 1. 2020 in traja do 30. 9. 2023.
  • Za sofinanciranje upravičenih stroškov je dovoljeno uveljavljati največ 2 računa zunanjih izvajalcev.

Pomembno:

Pogoj za prijavo na razpisana sredstva  je predhodni brezplačni diagnostični intervju, ki ga opravite pri nas v Pomurskem tehnološkem parku!

V kolikor bomo na podlagi intervjuja ugotovili, da je izdelava vašega prototipa smiselna in potrebna, vam bomo izdali Predhodno potrdilo SIO o smiselnosti izdelave prototipa, ki je ena izmed obveznih prilog pri oddaji vloge. Obenem vam bomo svetovali pri pripravi vloge za poziv Slovenskega podjetniškega sklada.

Pozivna dokumentacija je objavljena TUKAJ.

Ne odlašajte in stopite v kontakt z nami še danes!

 

Kontaktna oseba:

Marjetka Jakob, projektna vodja

Pomurski tehnološki park

Plese 9a, 9000 Murska Sobota

telefon: 02 530 82 32

e-pošta: marjetka@p-tech.si

 

Pomurski tehnološki park d.o.o. je Subjekt inovativnega okolja (SIO), ki v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 izvaja sledeče aktivnosti.

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe: »3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«; specifičnega cilja: »3.1.1 Spodbujanje nastajanja in delovanja podjetij, predvsem start-up podjetij«.
Comments are closed.