fbpx

(SO)OBLIKUJTE PRIHODNOST ROBOTIKE!

Ali je robotika vaša strast? Ali razmišljate o projektu na področju robotike? Ste strokovnjak v sektorju, ki je zainteresiran za širjenje znanja po vsem svetu?

Če vas opisuje katero od zgornjih vprašanj, imamo priložnost za vas!

Sodelujemo z nekaterimi najbolj priznanimi strokovnjaki za robotiko, ki razvijajo model, ki predstavlja potrebe evropskih srednje velikih podjetij in malih in srednjih podjetij pri njihovem uvajanju robotskih tehnologij. Za potrditev ustreznosti tega modela potrebujemo vaše pomoč, vaše odgovore.

Vzpon robotike spreminja svet. Ta model bi lahko postal največja študija robotike MSP na evropski celini. Želite sodelovati pri preoblikovanju sveta?

 

KAJ JE DIH²? 

 

DIH² je mreža 26 DIH-ov, s ciljem razširitve na več kot 170 DIH. Edini cilj omrežja je spodbuditi postopne (50% zmanjšanje stroškov naprednih rešitev za robotiko, podvojiti rast trga robotike) in revolucionarne inovacije (doseganje najvišje produktivnosti in optimalne odzivnosti) v več kot 300.000 malih in srednje velikih podjetjih.

DIH² bo podprl MSP-je pri njihovih izzivih glede uvajanja agilne proizvodnje (50-odstotno povečanje produktivnosti) in sprostil njihove potenciale za digitalizacijo z omogočanjem stroškovno učinkovitejših robotskih rešitev tudi pri manjših velikostih serij.

 

 

Comments are closed.