fbpx

Finančna spodbuda za pomurska podjetja v turizmu

V okviru projekta Smarter AOE bo v začetku meseca januarja objavljen javni poziv za pridobitev nepovratnih sredstev na področju digitalne preobrazbe turističnih malih in srednje velikih podjetij v Pomurju. Podjetja lahko pridobijo do maksimalno 3.000,00 EUR finančne spodbude. V kolikor premišljujete o dodatnem usposabljanju in/ali izboljšavah na področju digitalnega marketinga, o posodobitvah, ki izboljšajo komunikacijo znotraj podjetja ali s končnimi uporabniki, o vzpostavitvi spletne strani, vzpostavitvi rezervacijskega sistema ali samo o posodobitvah le teh, ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na poziv.

V sklopu projekta bo prav tako potekala Amazon of Europe akademija, ki bo vključevala skupna spletna usposabljanja za MSP-je v turizmu. Planiranih je 10 virtualnih delavnic z zelo zanimivimi in koristnimi tematikami na področju digitalizacije, ki jih bodo vodili strokovnjaki iz različnih področij digitalizacije. Podjetja, ki bodo prejela finančno spodbudo bodo upravičena tudi do mentorstva, katerega namen je predvsem podpora pri prepoznavanju posebnih vprašanj/težav in potreb ter usmerjanje pri ustrezni porabi finančne podpore.

V kolikor boste rabili pomoč pri prijavi na javni poziv ali boste imeli kakršnakoli dodatna vprašanja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Več o Smarter AOE projektu najdete na sledeči povezavi: https://www.p-tech.si/projekt/smarter-amazon-of-europe/

Kontaktna oseba:

Tjaša Ružič,

E-mail: tjasa@p-tech.si;

Tel.: 02/5308 – 200

 

Projekt je sofinanciran v okviru Programa za konkurenčnost podjetij ter mala in srednja podjetja (COSME).

Grant Agreement number: 101038042

Comments are closed.