fbpx

“Uspešna prodaja izdelkov in storitev v digitalnem svetu” – brezplačno izobraževanje – 9. in 10. junij 2020

Z velikim veseljem sporočamo, da organiziramo 9. in 10. junija 2020 (torek in sreda) v Pomurskem tehnološkem parku prvo izobraževanje v živo po epidemiji koronavirusa!

Vljudno vabljeni na 8-urno brezplačno izobraževanje o prodaji izdelkov in storitev v digitalnem svetu, ki bo potekalo v sejni sobi Pomurskega tehnološkega parka.

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je zaradi omejenega števila prostih potrebna predhodna elektronska prijava. Prijave zbiramo najkasneje do ponedeljka, 8. junija 2020, oz. do zapolnitve prostih mest. Prijavite se lahko na tem spletnem OBRAZCU.

Izobraževanje bo vodila Monika Horvat, direktorica kreativno-unikatne komunikacijske agencije Kuka in priznana strokovnjakinja za digitalni marketing (Mojster marketinga).

Pomembno obvestilo: 

V okviru izobraževanja bo predavateljica Monika Horvat proučila Facebook strani udeležencev in pripravila konkretne predloge/primere izboljšav, zato je zaželeno, da imajo udeleženci registrirano Facebook in/ali Instagram stran.

KONTAKTNA OSEBA ZA DODATNE INFORMACIJE

Marjetka Jakob, T: 02/530 82 32, E-pošta: marjetka@p-tech.si

Aktivnosti Pomurskega tehnološkega parka, d.o.o. v okviru operacije SIO-P-TECH-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

 

Comments are closed.