fbpx

P@METNA PROIZVODNJA NA DLANI

Pomurski tehnološki park kot vodilni partner v SI-AT projektu Smart Production organizira skupaj s partnerji iz Slovenije in Avstrije 16. aprila 2019 z začetkom ob 10. uri v Hotelu City Maribor**** konferenco z naslovom “P@metna proizvodnja na dlani!”, katere glavni namen je predstaviti orodja in aktualne spodbude za mala in srednja podjetja v luči pametne proizvodnje.

Mala in srednja podjetja morajo izbrati sebi primeren pristop za spopadanje z izzivi pametne proizvodnje ter posledično nenehno izboljševanje svoje konkurenčnosti na trgu. V okviru konference bomo predstavili nekaj možnih pristopov, orodij in tehnik, podkrepljenih s praktičnimi primeri uporabe na čezmejnem področju Slovenija-Avstrija.

Povratne in nepovratne spodbude ter ustrezno poslovno okolje so ključnega pomena za uvajanje novih tehnologij, pristopov ter posledično tudi nastop na novih trgih. V luči te tematike bodo predstavniki Slovenskega podjetniškega sklada, Pomurskega Tehnološkega Parka ter tudi priznani strokovnjaki iz Avstrije predstavili aktualne finančne spodbude in možnosti sodelovanja.

Posebna ugodnost: Udeleženci konference bodo lahko pridobili tudi vavčer v višini 50€ s strani SIQ za izobraževalne dogodke in druge storitve SIQ.

Na konferenci bodo nastopili predstavniki Pomurskega tehnološkega parka, Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor, SIQ Ljubljana, CAMPUS02 Graz, Fachhochschule Kärnten, Forschung Burgenland in Evolaris ter predstavniki Slovenskega podjetniškega sklada.

Program konference najdete TUKAJ.

Konferenca bo potekala v Hotelu City Maribor**** v konferenčni dvorani City A (v pritličju).

Več informacij o prizorišču, navodilih za pot in cenah prenočišč najdete TUKAJ.

 

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

Konferenco lahko spremljate v živo od 10. ure naprej na Youtube kanalu Pomurskega tehnološka parka, in sicer na tej POVEZAVI.

 

 

Kontaktna oseba za dodatne informacije:

Tomaž Lapoša, Pomurski tehnološki parktomaz.laposa@p-tech.si, 02 530 82 00

Comments are closed.