fbpx

Brezplačna spletna akademija s poudarkom na digitalizaciji v turizmu

Mala in srednje velika turistična podjetja ne zamudite enkratne priložnosti in se nam pridružite na brezplačni Amazon of Europe akademiji, ki se bo začela z 16. marcem 2023 in bo potekala v dveh časovnih obdobjih (marec-april 2023; oktober-november 2023).

Delavnice bodo potekale preko Zoom platforme (s predhodno registracijo), prav tako smo tematike vseh 10 delavnic prilagodili potrebam podjetij v turističnem sektorju (osnovni in napredni digitalni marketing, e-mail marketing in influencerstvo, spletni hotelski marketing, microbranding …) .

V virtualni brošuri boste našli vse pomembne informacije o sami izvedbi akademije, kratki vsebini posamezne delavnice in predstavitev govornikov.

Za ogled virtualne brošure glede akademije kliknite tukaj👉: https://www.p-tech.si/wp-content/uploads/2023/02/Academy-Smarter-AOE-brochure_short_FV.pdf 

Ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na brezplačne delavnice v sklopu akademije v okviru projekta Smarter AOE. Delavnice so namenjene vsem, ki jih zanimajo najnovejši trendi v digitalnem marketingu in na področju digitalizacije.

Pridružite se nam na drugi brezplačni delavnici ˝Microbranding˝, ki bo potekala 22. marca 2023 ob 14.00 uri, virtualno preko platforme Zoom. Predvatelj Miha Artnak vas bo opremil s ključnimi vajami in orodji, prilagojenimi razvoju lastne blagovne znamke kot osnove pred izobraževanjem o digitalnem marketingu in njegovo nadgrajeno izvedbo.

Obvezne so predhodne prijave: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMlde2vqDspHNBa4VHYnVYJYfWCbhNgdUin

Tretja brezplačna delavnica na temo ˝Osnove digitalnega marketinga v turizmu˝ pa bo potekala 29. marca 2023 ob 14. uri. Predavatelj Matej Kalan bo udeležencem predstavil osnove digitalnega marketinga in programske rešitve za turistični sektor. Spletni turizem je kompleksna in specifična panoga. Zahteva znanje uporabe naprednih orodij, vse od upravljanja kanalov OTA do sistemov PMS, upraviteljev kanalov in sistemov za prijavo gostov. Z učinkovito povezavo vseh teh sistemov boste prihranili pri provizijah in času, hkrati pa postavili temelje za učinkovito spletno oglaševanje, ki bo podprto z napredno spletno analitiko.

Obvezne so predhodne prijave: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEtfuqvqjMsH911ajZPirPdb4ZhpNCHUr6t

 

Na četrti brezplačni delavnici,Postavitev učinkovite spletne strani in optimizacija uporabniške izkušnje”, boste spoznali področja uporabniške izkušnje in kako na njej zgraditi konkurenčno prednost, kako testirati spletna mesta na uporabnikih, izvedeti, katerim napakam se morate izogibati na spletnih straneh in kako lahko povečate konverzijo. Delavnica potekala 05. aprila 2023, ob 14. uri, virtualno preko platforme Zoom. Predavatelj 👨‍🏫M. sc. Simon Meglič bo predstavil, zakaj je dobra uporabniška izkušnja danes ključna konkurenčna prednost na trgu. Naučili se boste tudi metod izboljšanja in optimiziranja uporabniške izkušnje, spoznali analitična orodja, ki vam bodo pomagala optimizirati uporabniško izkušnjo, izdelavo prototipov uporabniških vmesnikov in proces izdelave učinkovite spletne strani ter izvedeli, katerim smernicam uporabniške izkušnje morate slediti, da bo vaše spletno mesto uporabno in intuitivno.

Na peti brezplačni delavnici se boste naučili, kako postaviti pravo programsko shemo za prodajo turističnih produktov, spoznati prednosti spletne distribucije in proces povečanja direktne prodaje? Če je bil vaš odgovor na vprašanje DA, potem je zdaj idealen čas, da se nam pridružite na delavnici z naslovom ˝Napredni digitalni marketing˝, ki bo potekala preko platforme Zoom 12. aprila 2023 ob 14.00 uri.

Predavatelj Matej Kalan je prepričan, da je ključ do uspeha trženja turistične ponudbe v premišljeni spletni prisotnosti in vrhunsko načrtovani spletni distribuciji turističnih produktov. Spletni turizem je kompleksna in specifična panoga. Zahteva znanje uporabe naprednih orodij, vse od upravljanja kanalov OTA do sistemov PMS, upravitelja kanalov, sistemov za prijavo gostov in seznam se lahko nadaljuje. Z učinkovito povezavo vseh teh sistemov boste prihranili pri provizijah in prihranili čas, hkrati pa postavili temelje za učinkovito spletno oglaševanje, ki bo podprto z napredno spletno analitiko.

Registrirajte se na povezavi: Meeting Registration – Zoom

Na 6. delavnici ˝Uporaba prototipnega orodja za sledenje ekološkemu odtisu˝, ki bo potekala 19. aprila 2023, ob 9. uri, virtualno preko platforme Zoom, bo predavateljica Valneja Stojčič predstavila Prototipno orodje za sledenje ekološkemu odtisu, ki so ga integrirali v aplikacijo AoE Connect. Valneja vas bo vodila skozi aplikacijo AoE Connect in razložila uporabo integriranega kalkulatorja odtisa. Podala vam bo tudi kratek pregled različnih vrst podatkov o odtisu, ki bodo zbrani v povezavi AoE, in informacije o tem, kako zbrati te podatke iz njihovih storitev.

Registrirajte se na povezavi:Meeting Registration – Zoom

Vse podrobneje informacije glede posameznih delavnic, kratko vsebino posamezne delavnice in predstavitev govornikov najdete v sledeči virtualni brošuri glede akademije.

Več o projektu Smarter Amazon of Europe najdete TUKAJ.

Kontaktna oseba za več informacij:

Tjaša Ružič

T: 02 530 82 00

E: tjasa@p-tech.si

Comments are closed.