fbpx

SEEMEET SLOVENIA 2023

Vabljeni na največji mednarodni B2B dogodek za mreženje v Sloveniji – SEE MEET Slovenia 2023!

SEE MEET bo letos ponovno zaživel  v živo! Potekal bo 25. in 26. oktobra 2023 v Mariboru (Minoriti) in bo povezoval tematiko GREEN & DIGITAL. Ta pomembna tematika prežema praktično vse panoge, zato so dobrodošla podjetja iz vseh sektorjev.


Kaj ponuja SEEMEET 2023?
SEEMEET je dogodek, ki premika meje mreženja in sodelovanja ter ponuja vrsto izjemnih priložnosti za rast vašega posla. Med dvodnevnim dogodkom se boste lahko udeležili do 22 vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov, se poglobili v razsvetljujoča tematska predavanja, uživali v debatah zanimivih okroglih miz ter doživeli navdušujoče SEEMEET Business Gladiator pitche, ki bodo še dodatno ogreli ozračje. V dinamičnem vzdušju boste imeli priložnost uživati v osvežujočih odmorih, očarljivem ogledu starega mestnega jedra ter kosilu in večerji, ki bodo ustvarili idealno ozračje za neformalno mreženje in druženje.

Prijavite se lahko do 30. septembra 2023📅.
Cena znaša 259 💶 + DDV.
Povezava za registracijo in več informacij👉💻: https://seemeet-2023.b2match.io/home

Letak dogodka

Ne čakajte, zagotovite si svoje mesto na tem prestižnem dogodku in postanite del največje zgodbe mednarodnega poslovnega mreženja v Sloveniji, še danes!

Comments are closed.